Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Aparat medical

- S-Sport.ro
Sortare după:

Cremă regeneratoare pentru mâini TRIMONA

Momentan stocul este epuizat
30,11 lei 18,02 lei
12,09 lei

Spray rece EFFEA WMD 65

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
19,23 lei 17,64 lei
1,59 lei

Spray rece mentol MÉDITECH

Momentan stocul este epuizat
18,38 lei 16,26 lei
2,12 lei

Ceea ce înainte era privilegiul sportivilor de elită este acum la îndemâna tuturor. Un plasture de kinesiologie este o bandă elastică care este lipicioasă pe o parte. Acesta are avantajul față de fixările tradiționale că este flexibil, astfel încât poate funcționa în timp ce vă mișcați.

O bandă de kinesiologie este un dispozitiv medical care poate fi folosit pentru a relaxa mușchii, pentru a ameliora durerile de spate, gât și spate și pentru a ameliora entorsele și luxațiile.

Utilizarea benzii kinesiologice este recomandată și în cazurile de inflamație, deoarece are un efect antiinflamator. Alegerea culorii poate fi importantă în acest caz, deoarece plasturii de culoare rece sunt mai răcoroși și, prin urmare, au un efect mai plăcut asupra zonei inflamate. În plus, nu există nicio diferență între plasturii de diferite culori, deoarece au aceeași elasticitate, rezistență și aderență.

Acest plasture are efecte analgezice, circulatorii, de stimulare musculară, de corecție și de vindecare a cicatricilor asupra grupelor musculare pe care le acoperă, astfel că utilizarea sa este recomandată din mai multe motive.

În plus, magazinul nostru online vă oferă, de asemenea, o gamă de spray-uri de gheață și produse de regenerare pentru a vă ajuta să vă vindecați.