Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Judo, saltea pentru lupte (tatami)

Cum să alegeți tatami?

Covor sportiv profesional Berger

 • Saltea de judo / tatami de înaltă calitate, concepută pentru sporturi regulate și competiții.
 • Conform cu EN 12503-3. Disponibil în mai multe culori și mărimi, covor de 4 cm grosime, de foarte mare densitate, cu o bază antiderapantă proiectată.
 • Principalul său avantaj este faptul că colțurile covorașelor pot fi perfect montate împreună pentru a crea "insule" de tatami profesionale.

Covoraș de lupte (judo/wrestling)

 • Colțurile covorașelor nu pot fi îmbinate perfect fără un spațiu gol, astfel încât acestea sunt potrivite pentru sporturile de luptă la uz general, dar nu și pentru utilizarea în competiții. De asemenea, acestea sunt disponibile cu un strat antiderapant din PVC pe partea inferioară.
 • Sunt disponibile în grosimi de 4 și 6 cm.

Puzzle tatami

 • Este aproape cea mai modernă suprafață sportivă din ziua de azi. O soluție extrem de practică și rentabilă. 
 • Poate fi folosită pe ambele părți și poate fi asamblată ca un puzzle, ceea ce o face ideală pentru săli de sport, săli de gimnastică, arte marțiale sau chiar pentru antrenamente la domiciliu.
 • Rezistentă la apă, nemodelată, suprafața este proiectată cu un model "boabe de orez" pentru rezistență la alunecare.
 • Un tatami tradițional se va desprinde fără sprijin în timpul unui antrenament intens, în timp ce "dinții" tatami-ului puzzle asigură că suprafața tatami-ului rămâne intactă.
 • Disponibil în culorile albastru-roșu și negru-gri, în grosimi de 2 și 4 cm.
 • Marginea poate fi comandată separat!
- S-Sport.ro
Sortare după:

Puzzle tatami de sport 100x100x4 cm LEE gri-negru

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
87,79 lei de la 78,84 lei
8,94 lei

Puzzle tatami de sport 100x100x2 cm LEE gri-negru

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
87,79 lei de la 78,84 lei
8,94 lei

Crearea condițiilor potrivite este esențială pentru sporturile de luptă sigure. Ajutăm cluburile și școlile să pună la dispoziția sportivilor adulți și copii deopotrivă covorașe (tatami) de judo/gimnastică/wrestling pentru a se antrena într-un mediu impecabil.

Avem o gamă de covorașe de gimnastică de diferite grosimi, calități și acoperiri pentru a se potrivi fiecărui client. Dimensiunile noastre sunt 200x100x4 cm și 200x100x6 cm. Acestea au o acoperire din PVC (imitație de piele) și o bază anti-alunecare pentru cursuri de gimnastică școlară și sesiuni de antrenament mai confortabile.

De asemenea, covoarele pot fi comandate cu o husă, astfel încât, dacă doar husa este deteriorată, nu trebuie să înlocuiți întregul covor. Husele sunt disponibile în două dimensiuni (200x100x4 cm și 200x100x6 cm).

Pentru sporturi regulate și competitive, vă recomandăm tatami de sport Berger profesional, care are o bază standard anti-alunecare, material solid și este rezistent la riduri. Deteriorarea prin rupere este acoperită de garanție. Disponibil în albastru, verde, galben și roșu.