Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Spalier

Cum să alegeți un spalier ?

1.Dimensiune: spalierii  pot fi selectați în diferite dimensiuni

 • La grădiniță: 200x62x11 cm - Datorită dimensiunilor sale, este recomandată pentru grădinițe și locuințe unde spațiul este limitat.
 • Uz casnic: 230x72,5x12 cm - Acesta este cel mai popular spalier al nostru și este recomandat pentru uz casnic.
 • Sala de sport cu un singur nivel: 275x85x17 cm - o alegere excelentă pentru instituții sau alte săli de sport cu tavane înalte.
 • Gimnaziu: 275x172x18 cm - o alternativă bună pentru locurile în care este necesar un rând complet de spalier

2. Capacitate de încărcare: acestea au, de asemenea, capacități de încărcare diferite, cu capacitatea maximă de încărcare pe grad.

 • Grădiniță: 80 kg
 • Uz casnic: 120 kg
 • Sala de sport cu un singur nivel: 120 kg
 • Gimnaziu: 120 kg

3. Material: diferite versiuni din care puteți alege, toate gradele sunt realizate din lemn de esență tare

 • Dulapuri din mesteacăn laminat: dulapuri economice, semnificativ mai ușoare
 • Panou lateral din pin: finisaj standard, treptele sunt tot din lemn de esență tare
 • Construcție 100% din fag: nu numai picioarele, ci și părțile laterale sunt realizate din lemn de esență tare, ceea ce îl face mult mai robust.

Toate spalierele noastre sunt livrați asamblați (într-o singură bucată) și vă recomandăm să comandați kitul de fixare pentru o instalare sigură pe perete!

- S-Sport.ro

Spalierul este o modalitate excelentă pentru copii de a-și petrece viața de zi cu zi fiind activi. Gândiți-vă la agățat sau la ridicarea picioarelor, dar funcționează bine și pentru abdomene, unde copiii își pot agăța picioarele în treapta de jos. Nu degeaba îl vedem și pentru sălile de sport din școli, unde a fost un instrument important pentru generații întregi, ca parte a exercițiilor de la orele de educație fizică. În prezent, tot mai mulți părinți conștienți aleg să instaleze peretele acasă, pentru ca copiii lor să poată face exerciții fizice atunci când au chef. Cu toate acestea, prețul peretelui îi descurajează adesea chiar și pe acei părinți care sunt hotărâți să cumpere această invenție grozavă.

Din nefericire, distribuitorii sunt adepții impunerii unor marje nerealiste de profit pentru produsele pe care le oferă, pentru a face o avere din vânzări. Cu toate acestea, noi avem grijă să ne stabilim prețurile la un nivel proporțional cu valoarea reală a articolelor sportive disponibile în magazinul nostru online. Dacă aruncați o privire la oferta noastră, veți vedea că prețul spalierului nu ascunde o sumă inaccesibilă. Deoarece modelele pe care le oferim sunt extrem de durabile, în esență, trebuie să investiți în ele doar o singură dată, după care vor servi nevoilor copiilor dvs. timp de mulți ani. Așa că nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la prețul unui spalier, dacă plasați comanda la magazinul nostru puteți economisi o mulțime de bani sau îi puteți cheltui pe altceva. Dacă vă putem fi de ajutor, nu ezitați să ne contactați!