Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Mingi de handbal

Atunci când alegeți mingile noastre de handbal, trebuie să țineți cont de următorii parametri!

  1. Dimensiune: U7 = 12 cm diametru, U8 = 13 cm, U9 = 15 cm, 0 (copil), 1 (junior), 2 (femeie) și 3 (bărbat).
  2. Material: burete, cauciuc (plastic flexibil), imitație de piele sintetică, imitație de piele PU
  3. Utilizare: exterior sau interior; numai interior

Puteți găsi cu ușurință produsul potrivit pentru dvs. pe baza parametrilor enumerați. Veți găsi filtrul din stânga, unde puteți chiar restrânge produsele disponibile la gama de prețuri și mărcile care vi se potrivesc.

Tipuri de mingi de handbal disponibile: mingi de antrenament, mingi de meci, mingi de burete, mingi de plajă

- S-Sport.ro
Sortare după:

Minge de handbal din burete 15 cm S-SPORT FOAM-150

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
17,53 lei de la 15,76 lei
1,77 lei

Minge de handbal din burete 12 cm S-SPORT FOAM-120

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
17,53 lei de la 15,76 lei
1,77 lei

Minge de Handbal, mărimea 1 WINART FRANCE NOU

Momentan stocul este epuizat
59,43 lei de la 55,08 lei
4,35 lei

Mingile noastre de handbal sunt disponibile într-o gamă largă de acoperiri și dimensiuni. În ceea ce privește diametrul, cele mai mici sunt împărțite în 3 tipuri: U7 (12 cm), U8 (13 cm), U9 (15 cm). În plus, distingem între mingi de 0,1,2 și 3, ultimele două fiind denumite mingi pentru femei și mingi pentru bărbați.

Materialele includ buretele, cauciucul (plastic flexibil), imitația de piele sintetică și imitația de piele PU. Acesta din urmă este acoperirea celor mai rafinate mingi ale noastre, în principal pentru meciuri. Pe baza materialului din care sunt confecționate, mingile noastre din cauciuc sunt cele mai potrivite pentru utilizarea în aer liber.

Majoritatea mingilor noastre au o aderență ridicată și o elasticitate excelentă. Mai multe produse au o construcție cu mai multe straturi, cu ochiuri de plasă, cu o sub-stratură lipită în diagonală pentru stabilitate de formă și dimensională. Mingile cogelane de culoare deschisă, mai dure, sunt o alternativă excelentă la mingile sportive tradiționale cusute (sau lipite).