Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Mese de ping pong

Care sunt criteriile de alegere a unei mese de ping-pong?

În magazinul nostru web puteți alege dintre mesele de ping pong marca Sponeta și Joola. Ambele sunt mărci germane renumite, Sponeta produce în principal mese pentru hobby, în timp ce Joola produce în principal modele profesionale, competitive. Există o oarecare suprapunere între cele două și cele două mărci au modele foarte asemănătoare.

Scopul utilizării

Mesele sunt fabricate pentru uz casnic, pentru hobby-uri și, de asemenea, pentru competiții în conformitate cu regulile ITTF.

Plasare

Mesele de exterior se încadrează în gama de prețuri mai mari, deoarece trebuie să reziste la mult mai mulți factori externi. Acești factori includ vremea, radiațiile UV, fluctuațiile de căldură și umiditatea ridicată. În plus, este importantă o suprafață anti-reflexie.

Mesele de interior sunt recomandate doar pentru utilizare în interior, cu un blat realizat în principal din plăci de fibră de densitate medie, nici blatul și nici celelalte componente nu sunt potrivite pentru a rezista factorilor externi. Mesele pentru exterior sunt fabricate din lemn întărit și sunt, de asemenea, laminate.

Există două tipuri de mese pliabile, una cu ambele părți de joc rabatabile sau una cu o singură parte rabatabilă, astfel încât să puteți exersa/joca pe cont propriu.

Echipament

Întrebarea despre care sunt accesoriile de bază ale unei mese de ping-pong apare des, sunt unele, sunt altele, e greu de generalizat. Suportul fileului și fileul în sine sunt adesea accesorii. Este important de reținut că, în cazul meselor Joola, aceasta trebuie întotdeauna achiziționată separat, nu este niciodată un accesoriu!

Materialul plăcii de joc, calitatea

Suprafețele de masă pentru interior și pentru exterior sunt realizate din materiale diferite și cu tehnologii diferite. Mesele de interior sunt, de obicei, fabricate din materialul MDF menționat mai sus, în timp ce mesele de exterior sunt adesea fabricate din lemn temperat, care este laminat cu diferite tehnologii pentru durabilitate și rezistență la influențele externe. Dar ele pot fi realizate și din plastic și din tablă de aluminiu laminată.

Rezistența foii

Grosimea blatului mesei este, de asemenea, un factor foarte important, cea mai mare grosime fiind de 25 mm, deși acestea sunt mai puțin frecvente. În general, o grosime cuprinsă între 19 și 21 mm este tipică, iar aceasta este cea mai frecventă pentru blaturile din lemn. Blaturile din plastic au o grosime de 4-5 mm.

Structura cadrului

Există și modele ușoare, dar acestea sunt mai degrabă pentru mesele de hobby, deoarece nu sunt la fel de robuste. Pe de altă parte, mesele cu ranforsare orizontală sunt potrivite pentru o utilizare mai serioasă, intensivă.

- S-Sport.ro