Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Manusi de box

Cum să alegeți mănuși de box?

Mănușile de box pot fi împărțite în două grupe principale:

 •       Mănuși de box de competiție: mai moi, cu mai multă umplutură.
 •        Mănuși de box pentru antrenori: mai lejere, mai puțin umplutură.

Duritatea este cel mai important considerent, dimensionarea tradițională este mai puțin frecventă, deși rară.

În boxul profesionist, este frecventă dimensionarea dublă.

În funcție de duritate:

 •        Sub 67 kg sau 6 - 12 ani - 8 oz (aprox. 220 g)
 •        48 - 60 kg - 10 oz (aprox. 280 g)
 •        60 – 67 kg – 12 oz (aprox. 340 g)
 •        67 – 79 kg – 14 oz (aprox. 400 g)
 •        79 kg și peste – 16 oz (aprox. 450 g)
 •        peste 100 kg – 20 oz (aprox. 570 g)

După material:

 • Mănuși din piele și piele artificială - Aceste mănuși reprezintă un bun compromis în ceea ce privește raportul calitate-preț. Piesele folosite sunt realizate din piele, în timp ce restul mănușilor sunt din piele sintetică.
 • Mănuși din piele artificială - Mănuși pentru începători la un preț accesibil.
 • Mănuși din piele - Mănuși de înaltă calitate, lucrate cu finețe, de obicei din piele de vacă, recomandate în special profesioniștilor.
- S-Sport.ro
Sortare după:

Mănuși de box, 10 uncii - Adidas Woman Speed 100

Momentan stocul este epuizat
181,38 lei de la 168,19 lei
13,19 lei

Mănuși de box SPARTAN TOP TEN 1170

Ultimele 2 pereche pe stoc
201,82 lei 181,58 lei
20,23 lei

Mănuși de box SPARTAN FULL CONTACT 1172

Ultimele 2 pereche pe stoc
173,64 lei 156,25 lei
17,40 lei

Mănuși de împachetat SPARTAN 1176

Momentan stocul este epuizat
88,76 lei 82,32 lei
6,44 lei

Alegerea mănușilor de box optime, mai ales dacă plănuiești să lupți pe termen lung și în ritm de knock-out, nu este o sarcină simplă care poate fi făcută în două secunde. Bineînțeles că nu este imposibil, este nevoie doar de puțină cercetare. Primul și cel mai important lucru este să identificați sursa ideală. Dacă vă uitați prin gama noastră, veți vedea că produsele reprezintă, la propriu și la figurat, diversitate și variabilitate. Acesta este un avantaj imens, deoarece vă oferă o singură interfață pentru a vizualiza toate versiunile care ar putea fi luate în considerare în mod legitim în procesul de aprovizionare. Un nivel ridicat de calitate este următorul punct esențial pe care trebuie să-l alegeți ca principiu de sortare. Dacă faceți acest lucru, doar produsele care corespund nevoilor dumneavoastră vor trece prin ecran.

Menționarea ideilor tale este, de asemenea, o prioritate, deoarece numai tu știi exact ce vrei să obții cu mănușa. Boxul la nivel amator sau profesionist, sau chiar la nivel de hobby, necesită un set de accesorii cu caracteristici foarte diferite. Rezistența și durabilitatea sunt caracteristici esențiale în acest domeniu. Mănușa este în permanență în contact, deci contactul non-stop, frecarea, frecarea ar putea uza materialul, în absența rezistenței, bineînțeles. Calitatea impactului este, de asemenea, vizibil legată de calitatea accesoriului, astfel încât chiar și un accesoriu cu adevărat potrivit pentru utilizare poate contribui la succesul dumneavoastră. Mănușa de box potrivită pentru nevoile tale este imbatabilă! Dacă sunteți de acord cu punctele enumerate mai sus, vă puteți îmbogăți viața cu o mănușă care vă va garanta satisfacția și eficiența pe termen lung în momentele sportive.