Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Blog

Uzat, deteriorat? Cumpărați noi bănci de vestiar și saltele de gimnastică pentru instituția dumneavoastră educațională!

Nu există nicio școală, grădiniță sau creșă unde să nu fie găsite bănci de vestiar și saltele de gimnastică, deoarece aceste echipamente asigură confortul copiilor atunci când se schimbă pentru orele de educație fizică. Pe lângă asta, sunt utilizate în numeroase situații, precum diferite evenimente școlare unde saltelele de gimnastică servesc ca locuri de ședere practice.

Importanța ancorelor de trambulină

Nu există nimeni care să nu se bucure de distracția antrenantă de a sări pe o trambulină. Dar, pentru a face acest lucru, trebuie să existe toate condițiile pentru ca utilizarea acesteia să fie sigură. Unul, dacă nu cel mai important pas, este ancorarea corespunzătoare a trambulinei la sol. Prin cel mai recent articol de pe blogul nostru, dorim să atragem atenția asupra importanței utilizării unei ancore pentru trambulină.

De ce este bine să joci șah?

Șahul este un joc de societate în care doi jucători joacă unul împotriva celuilalt cu 16 piese de culoare închisă și 16 piese de culoare deschisă pe o tablă împărțită în 8 rânduri și coloane, cu scopul de a face pereche cu piesa celuilalt, numită rege. Acest lucru împiedică regele adversarului să poată ataca. Jocul a devenit un sport în 1851 și un eveniment olimpic în 1924. Cu toate acestea, istoria jocului datează din Persia antică. Cuvântul șah derivă din cuvântul persan shah, care înseamnă atât conducătorul, cât și situația în care regele se află "într-o captură". Potrivit unor surse, o versiune rudimentară a șahului poate fi urmărită până în India antică, unde jocul era jucat sub numele de chaturanga.

Utilizarea SUP în siguranță cu copiii

SUPing-ul poate fi la fel de distractiv pentru copii ca și pentru adulți într-o vacanță pe malul apei. Dar, pe lângă faptul că trebuie să-i facem pe copii fericiți și să ne distrăm, trebuie să acordăm o atenție deosebită siguranței lor. Acest articol își propune să ofere părinților sfaturi despre cum să facă SUP în siguranță cu copiii.

Cum să alegeți un SUP?

Acest articol își propune să vă ghideze în lumea SUP-urilor și să vă ajute să alegeți cel mai bun Stand Up Paddle pentru dumneavoastră.

Ce jucărie ar trebui să aleg pentru copilul meu?

Pentru mulți părinți, alegerea jucăriei pe care să o cumpere poate fi o bătaie de cap, deoarece toată lumea vrea ce este mai bun pentru copilul lor, dar când mergem în magazine ne zgâriem pe cap, cu rafturi pline de jucării peste tot unde ne uităm, așa că poate fi o alegere dificilă. Mulți oameni nu realizează acest lucru, dar jucăriile joacă un rol foarte important în viața celor mici, deoarece prin intermediul lor învață abilitățile de care au nevoie pentru a se dezvolta și pentru a explora lumea prin joc, așa că este important să alegeți o jucărie de dezvoltare pentru ei, dacă puteți.

Curățarea piscinelor cu aspiratoare de piscină

Păstrarea curățeniei piscinei este esențială pentru o utilizare igienică, așa că este bine să curățați fundul piscinei cu 2-3 cârpe în fiecare săptămână, iar pereții cel puțin o dată pe săptămână. Se pot folosi atât aspiratoare manuale, cât și automate.

Ar trebui să aleg un filtru de nisip sau un filtru de sticlă?

Circulația și filtrarea apei din piscină sunt esențiale pentru puritatea apei din piscină. În acest articol de pe blog, vă vom arăta de ce ar trebui să alegeți un filtru de sticlă în locul unui filtru de nisip, dar mai întâi este important să înțelegeți cum funcționează procesul de filtrare a apei din piscină.

Circulatoarele de apă filtrată cu nisip funcționează pe un principiu similar cu cel al valurilor mării. Valurile spală pe țărm apa poluată, care se depune pe fundul nisipului, unde boabele de nisip formează o barieră din ce în ce mai mare împotriva poluanților prin rostogolire, curățând astfel apa care s-a infiltrat până la fund, care este apoi returnată în mare sub țărm.

Un principiu similar se aplică în cazul piscinelor, unde sistemul de circulație al piscinei aspiră apa, care împinge apa din piscină împotriva mediului din rezervor, care curăță apa și apoi o returnează în piscină.

Cum se alege haltera potrivit?

Haltera este, fără îndoială, una dintre cele mai populare piese de echipament de fitness realizate vreodată. Acestea sunt un instrument esențial pentru antrenamentul de forță, iar versatilitatea lor le face perfecte atât pentru sălile de gimnastică de acasă, cât și pentru cele comerciale.

Dar, cu atât de multe opțiuni pe piață, cum știți care este cea mai bună pentru dumneavoastră?