Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Boburi, sănii

- S-Sport.ro
Sortare după:

Un bob este o jucărie care nu este o jucărie de cumpărat. De ce? Pentru că bunăstarea copilului tău și chiar a ta poate depinde de produsul pe care îl alegi. Cu puțină atenție conștientă, puteți, desigur, să cumpărați un cal magnific sau, mai exact, un bob. Calitatea dresajului este cea care contează. Construcția din oțel, de exemplu, garantează o stabilitate suficientă, ceea ce nu este un dezavantaj atunci când alunecă. Este un lucru dacă sania alunecă bine pe zăpadă, dar dacă nu are o coordonare optimă, pot apărea probleme serioase. Chiar dacă copilul dvs. nu are un frate sau o soră, designul cu două locuri este o alegere bună, deoarece puteți sta în spatele micuțului dvs., amintindu-vă de magia anilor trecuți. Bineînțeles, dacă copilul dumneavoastră insistă să petreacă timp cu cel mai bun prieten sau chiar cu un partener, nu este nici o problemă, deoarece scaunul dublu vă oferă spațiu și loc pentru experiențe de neuitat.

Cu ajutorul frânghiei atașate la bob, puteți trage cu ușurință micul dispozitiv în urma dvs. și vă va urma cu fidelitate pe terenul înzăpezit. Compartimentul de depozitare de sub scaun este, evident, opțional, unele modele se laudă cu această caracteristică, iar altele nu, dar dacă vrei să împachetezi câteva lucruri în sanie, ar trebui să optezi pentru un model care este conceput pentru a-ți permite acest lucru. Bob-ul este vedeta sporturilor de iarnă! Poți alege și dintr-o gamă cu parametri mai serioși, dacă și când vrei să depășești limitele activităților de agrement, dar dacă pur și simplu iubești zăpada și te bucuri de alunecarea pe zăpadă, poți găsi cu ușurință în gama noastră un snowmobil care să îți satisfacă toate nevoile.