Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Cal balansoar

Cum de a alege un cal balansoar?

Calul balansoar este un adevărat favorit al copiilor, un clasic etern.  Însă puțini știu că aceștia sunt, de asemenea, jucării de dezvoltare.  Aceștia ajută la dezvoltarea echilibrului și a simțului ritmului prin mișcări ritmice. În plus, copilul se mișcă în timpul activității, iar acest tip de mișcare lucrează un număr enorm de grupe musculare.  În prezent, există nenumărate culori și forme din care puteți alege atunci când cumpărați un cal balansoar.  Am adunat câteva caracteristici care te vor ajuta să îl alegi pe cel potrivit pentru tine.

Recomandat: în funcție de vârstă

  • De la 9 luni - Leagăn de siguranță pentru copii, acest tip are o înălțime a scaunului de 23 cm, cea mai mică dintre toate. Nu scoate niciun sunet, deoarece copiii de această vârstă nu se bucură neapărat de melodii și sunete. S-ar putea să le fie mai degrabă frică de ele decât să le îndrăgească.
  • De la 12 luni - balansoar de pluș pentru bebeluși, aceste tipuri au o înălțime a scaunului de 27 cm. Sunt disponibile în diferite forme. La această vârstă, copiii se bucură deja de cântece/sunete, așa că majoritatea acestor balansoare scot un sunet. Prin apăsarea cornului gărgăriței, aceasta cântă un cântec pentru copii în limba engleză.  Mașina, prin apăsarea volanului, scoate diverse sunete de mașină (de exemplu, claxonat, frânat, bâzâit, etc.).
  • De la 18 luni - balansoar de pluș pentru bebeluși, înălțimea scaunului 33 cm.  Când se apasă pe urechi, scoate un sunet de scâncet sau de săritură.
  • De la 36 de luni - Scaun balansoar de pluș, acesta este un scaun balansoar clasic, atât ca mărime, cât și ca formă. Înălțimea sa de ședere este de 67 cm. Când se apasă pe urechi, scoate un sunet de scâncet sau de săritură.
- S-Sport.ro
Sortare după:

Un scaun balansoar este visul oricărui copil. Probabil că nu te-ar fi deranjat această jucărie când erai mic, iar dacă ai fost suficient de norocos să o ai, știi cât de multă distracție și emoție există în această jucărie balansoar.

În zilele noastre, nu numai că sunt disponibile modele gigantice, care erau potrivite în principal pentru preșcolari și școlari, dar puteți cumpăra și alternative mai mici concepute pentru bebeluși. Dar asta nu este tot. S-ar putea spune că zilele cailor "doar" balansoar au trecut, iar în zilele noastre puteți găsi soluții care cântă, care emit sunete, alături de versiuni din pluș și moi, pentru dezvoltare și stimulare maximă. Merită să spunem câteva cuvinte despre dezvoltare, pentru că un balansoar poate părea doar o jucărie care îi poate oferi copilului tău câteva momente plăcute.

De fapt, este mult mai mult decât atât. Legănatul este o modalitate excelentă de a dezvolta abilitățile de coordonare motorie și de a consolida inconștient alte abilități. Pe măsură ce micuțul dumneavoastră se echilibrează, încearcă să se țină pe sine și chiar când se urcă pe spinarea căluțului, zonele creierului responsabile de mișcare și coordonare sunt pe deplin angajate. Și nu există un proces de învățare mai eficient și mai eficace decât cel care nu este forțat, ci natural. Calul balansoar este spatele preferat al copiilor din ziua de azi! Și atunci, și acum, copiii sunt la fel de entuziasmați și încântați să vadă spatele unui balansoar care se balansează înainte și înapoi, ceea ce poate oferi experiențe de neuitat copiilor care sar în șa. De la cele mai moderne modele - care cântă, jonglează cu sunet - la cele de pluș sau de plastic, veți descoperi o întreagă gamă de experiențe noi și interesante.