Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Tabelă scor

- S-Sport.ro
Sortare după:

Tabela de marcaj JOOLA REZULTAT

Ultimele 1 buc pe stoc
214,39 lei 198,82 lei
15,57 lei

Tabela de marcaj JOOLA TIME OUT

Ultimele 2 buc pe stoc
190,87 lei 177,02 lei
13,86 lei

Tablou de marcaj TREMBLAY AR013

Momentan stocul este epuizat
229,69 lei 203,05 lei
26,64 lei

Tablou de marcaj electronic LED cu telecomandă LEAP

Momentan stocul este epuizat
1.956,27 lei 1.818,35 lei
137,91 lei

Tablou de marcaj electronic cu LED-uri LEAP

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
1.209,09 lei 1.116,54 lei
92,55 lei

Atunci când jocurile cu mingea se desfășoară în școli, cluburi sau alte facilități sportive, trebuie să se acorde o atenție deosebită pentru a se asigura că marcatorii pot urmări cu exactitate rezultatele jocurilor și că acestea sunt vizibile pentru ceilalți. Tabloul de marcaj, care va fi realizat într-o versiune desktop, va fi un serviciu important, deoarece va permite afișarea oficială a scorurilor echipelor. De asemenea, le permite jucătorilor să vadă cum decurge jocul și câte puncte trebuie să înscrie echipa lor pentru a câștiga. Ei trebuie doar să arunce o privire pe tabela de marcaj în timpul unui meci sau în pauzele dintre meciuri, nu trebuie să se ducă la antrenor să întrebe sau, poate mai rău, să joace fără să știe scorul până la meciul final, care este foarte important.

Tabloul de scor de la masă ușurează mult munca celor care se ocupă de scoruri, deoarece aceștia trebuie să facă doar câteva mișcări pentru a trece cărțile cu numere, menținând astfel scorurile actualizate. Iar dacă la meciuri asistă și invitați din afară, cum ar fi profesori, părinți, prieteni, alți membri ai echipei, aceștia pot vedea clar ce echipă are câte puncte și cum se schimbă șansele de câștig pe parcursul meciului. Tabloul de bord este, de asemenea, excelent pentru jocurile de volei, handbal și baschet, deoarece oferă o imagine fiabilă a scorului actual al jocului.