Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Costume de animale

- S-Sport.ro

Costumele de animale sunt irezistibile și, în mod interesant, nu doar pentru cei mici. Costumele realiste pot fi considerate chiar opere de artă, deoarece întruchipează creaturi vii cu detalii și meticulozitate incredibile. Crocodilul, cu corpul său solzos, coada lungă și dinții uriași, poate fi destul de înfricoșător, dar și drăgăstos de prietenos, dacă este vorba de un costum. Ursulețul de pluș, albinuța, iepurașul, broasca țestoasă sunt toate variante foarte populare printre copii. Dar ar fi păcat să negăm că un costum de pinguin sau chiar o versiune Teletubbies poate fi un mare succes. Pentru copii, există doi factori principali care determină cât de atractiv este un costum. Pe de o parte, opinia lor individuală este foarte importantă.

Pe de altă parte, nu este deloc lipsit de importanță ce cred ceilalți oameni. Care este moda? Dacă copilul dvs. trăiește în epoca ursuleților de pluș, atunci nu există un basm, sau mai bine zis există, cu ursulețul de pluș în rolul principal. Dacă iepurașul este cel mai popular protagonist - fie că este vorba de Winnie the Pooh sau de carnaval - atunci costumul poate include un morcov și, bineînțeles, dinți până la bărbie, ca să nu mai vorbim de urechile lungi. Salopeta întreagă este un design care face ca costumul să fie confortabil și ușor de pus și scos, făcând mai ușoare acele momente nu tocmai ușoare de pregătire. Costumele de animale înduioșează inima! Odată ce l-ai găsit pe cel care este perfect din toate punctele de vedere: micuțul tău îl va adora, tu vei fi încântată de reacția prietenilor tăi și se află în gama noastră, atunci tot ce trebuie să faci este să te îmbraci și să începi să joci rolul: să te îmbrățișezi, să sari sau chiar să dai din aripi.