Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Bănci gimnastică, bănci vestiar

Principalele caracteristici ale unei bănci de gimnastică:

 • O sală de gimnastică este un accesoriu esențial în orice sală de sport și sală de sport.
 • Băncile de gimnastică sunt identice în majoritatea caracteristicilor lor (standard), cu excepția lungimii lor. Acestea pot avea o lungime de 2, 3 și 4 metri.
  • Banca de gimnastică de 2 m are o grosime de 3,5 cm, o lățime de 24 cm și o înălțime de 32 cm.
  • Banca de gimnastică de 3 și 4 m are o grosime de 4 cm, o lățime de 27 cm și o înălțime de 32 cm.
  • Acestea sunt realizate din plăci de pin masiv cu picioare din lemn sau metal.
 • În cazul unei podele metalice pentru săli de sport cu picioare, dopurile de blocare din plastic de la capătul picioarelor protejează podeaua de sport de deteriorarea suprafeței și de zgârieturi.
 • Banca de gimnastică poate fi utilizată și ca o bârnă de echilibrare atunci când este inversată.
 • O lamelă la capătul băncii o face potrivită pentru a fi agățată într-un perete cu nervuri.
- S-Sport.ro

O bancă de schimb este alegerea perfectă dacă are dimensiunea potrivită pentru nevoile dumneavoastră și dacă este proiectată în mod profesionist. Aceasta din urmă nu este esențială doar pentru o aplicare eficientă, ci și pentru crearea și menținerea unor condiții de siguranță. Așadar, primul parametru pe care ar trebui să îl clarificați este lungimea. Considerați că modelul de un metru și jumătate este suficient, sau credeți că modelul de doi metri ar fi mai potrivit și, nu în ultimul rând, s-ar potrivi? De asemenea, puteți alege între variantele tradiționale, dar dacă preferați și aveți nevoie, puteți opta și pentru variantele cu două fețe. Mărimea este o prioritate aici și cel mai bine este să vă alegeți mărimea potrivită cu ajutorul unui centimetru de croitorie, pentru a nu avea surprize negative.

Designul solid și robust nu este important doar pentru utilizarea cu succes, ci și pentru asigurarea unor condiții de siguranță. Dacă banca este șubredă, instabilă, nesigură și îi dă utilizatorului senzația că se destramă, nu este o recuzită în care ar trebui să aveți încredere. O răsturnare neașteptată poate provoca răni foarte grave, așa că fiabilitatea este o caracteristică de care trebuie să țineți cont ca un filtru pentru a elimina alternativele nepotrivite. Calitatea este una dintre garanțiile longevității, așa că sunteți specific economi atunci când optați pentru o piesă cu un caracter somptuos, precum cele pe care le avem în ofertă. Banca de vestiar poate accepta o provocare! Într-un cadru școlar, o astfel de recuzită se va confrunta cu dificultăți și provocări serioase, dar datorită cernerii de mai sus, puteți fi siguri de perfecțiunea alegerii dvs.