Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Trambulină

Ce set de trambulină ar trebui să aleg?

  • Utilizare școlară: aceste mașini de tobe sunt cele mai potrivite pentru sporturi de masă și activități școlare. Acestea au un design de serie, dar nu sunt potrivite pentru antrenamente și utilizări profesionale regulate. În ceea ce privește materialul, acestea sunt realizate în principiu din placaj cu acoperire din pâslă. De obicei, nu au un strat suplimentar de burete și sunt absorbante de șocuri.
  • Instruire: aceste mașini de tobe, acum mai robuste, sunt potrivite pentru instruirea zilnică. Ele respectă principiile FIG (Federația Internațională de Gimnastică). Sunt fabricate din placaj cu acoperire din pâslă. De obicei, au inserții din plastic antiderapante.
  • Competiție: aceste bețe de tobă sunt de înaltă calitate și de construcție robustă. Ele sunt extrem de durabile și potrivite pentru utilizare profesională.  Acestea respectă standardele FIG și sunt certificate pentru calitatea de competiție. Sunt fabricate din placaj cu inserții din plastic antiderapante și acoperire din pâslă. De obicei, au un strat subțire de burete sub învelișul de pâslă. Adesea au arcuri, deoarece acestea ajută (cu cât sunt mai multe arcuri, cu atât mai mult ajutor) la plecarea cu o forță și o viteză și mai mare.
- S-Sport.ro
Sortare după: