Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Poartă de fotbal

- S-Sport.ro
Sortare după:
(1)

Poartă de fotbal cu arc IPLAY FLEX

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
66,39 lei 57,53 lei
8,85 lei

Șapcă de fotbal EJET MIDI 1147

Momentan stocul este epuizat
403,94 lei 374,55 lei
29,39 lei

Set de porți de fotbal EJET MINI 1148

Momentan stocul este epuizat
84,52 lei 62,36 lei
22,17 lei

Poartă de fotbal SPARTAN JUGEND 1154

Momentan stocul este epuizat
162,10 lei 150,29 lei
11,81 lei

Poartă de fotbal EJET SOCCER GOAL 2099

Momentan stocul este epuizat
411,01 lei 380,31 lei
30,70 lei

Băieții au manifestat un interes pentru activități active de la o vârstă foarte fragedă. Pe măsură ce trec anii, devine repede clar dacă pasiunea lor pentru sport va fi o fantezie trecătoare sau o parte permanentă a vieții lor și dacă vor continua să își dedice timpul activităților sportive preferate. Poarta de fotbal este o bucurie pentru toți fanii fotbalului, deoarece vederea ei îi încurajează să lovească mingea în speranța de a înscrie golul râvnit. Cireașa de pe tort este atunci când câțiva colegi de joacă li se alătură pe teren pentru a concura pentru victorie. Porțile de fotbal din gama noastră sunt disponibile într-o varietate de modele, astfel încât puteți găsi cu ușurință versiunile care credeți că vor constitui un joc plăcut pentru copiii dumneavoastră.

Tipurile tradiționale constau dintr-un cadru metalic și o plasă rezistentă. Pentru ușurința utilizării, porțile de fotbal sunt concepute pentru a fi ușor de închis atunci când nu sunt folosite, datorită fiarelor de susținere. Așadar, depozitarea nu este o problemă, deoarece pot încăpea cu ușurință în garaj, în șopron sau într-un coș de gunoi de grădină. Dacă copilul dumneavoastră simte nevoia să tragă la poartă, puteți să pliați pur și simplu suporturile și să le instalați pe gazon prin câteva mișcări simple. Dacă este necesar, poarta de fotbal vine și cu o țintă, care poate fi instalată pentru a ajuta la dezvoltarea și îmbunătățirea tehnicii de șut. Cadrul țintei poate fi atașat cu ușurință la cadrul de fier și poate fi îndepărtat la fel de ușor.