Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Patine

- S-Sport.ro

Patinajul pe gheață este unul dintre sporturile simbolice ale iernii. Indiferent de vârstă și sex, patinajul atrage mulțimile, lucru de înțeles. Magia lumii de gheață înghețată poate fi savurată din plin doar cu ajutorul unor patine adaptate la corp, sau mai exact, la picioare. Mărimea este primul parametru prioritar și nu trebuie luată cu ușurință. Evident, de dimensiuni mici nici nu poate fi vorba, dar când vine vorba de patine, este întotdeauna indicat să optați pentru mărimi mai mari. Acesta este un aspect important din punct de vedere al confortului și al siguranței. Șosetele groase și, eventual, și treningurile pliabile necesită prezența unei încălțăminte mai mari, dar ai nevoie și de spațiu pentru ca picioarele tale să alunece și să se miște cu ușurință. De fapt, nici o mărime prea mare nu este o opțiune, deoarece distracția se poate transforma în câteva clipe în pericol de moarte dacă gleznele tale se clatină dintr-o parte în alta.

Patinajul ideal va oferi suportul potrivit datorită designului său tensionat, ceea ce este decisiv în cazul unei căderi pe gheață. În acest fel, accidentele cauzate de încălțămintea șubredă pot fi eliminate o dată pentru totdeauna. Confortul nu este pus în discuție nici o clipă, deoarece vă puteți simți confortabil doar dacă stați pe picioare stabile. Patinele optime pentru gheață pot fi decizia vieții tale! În cazul copiilor, ar trebui să vă așteptați în mod evident să vă înlocuiți patinele din când în când, dar de îndată ce picioarele dvs. au încetat să mai crească, ar putea fi momentul să cumpărați o piesă permanentă. Calitatea nu ar trebui să fie compromisă, deoarece integritatea sa poate fi compromisă dacă puneți pe calul greșit sau, mai exact, pe patinele greșite. Vă oferim o selecție de produse de la producători de încredere, la prețuri accesibile.