Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Saltea de gimnastică

Cum să alegeți o saltea de gimnastică?

 1. Mărime: primul și cel mai important aspect este alegerea dimensiunii potrivite pentru scopul urmărit. Dimensiuni tipice:
  • Covorașele tumbă sunt de obicei de 100 x 60 x 10 cm.
  • Covorașele de gimnastică sunt disponibile în marea majoritatea a dimensiunilor, cele mai comune fiind de 200 cm x 100 cm și, de obicei, cu o grosime de 10 cm.
  • Covorul de aterizare este disponibil în mai multe dimensiuni, dar în toate cazurile cu o grosime de cel puțin 20 cm.
  • Tatami ( judo și lupte libere). De obicei, cu o grosime de 4 sau 6 cm, dar covorașele de puzzle sunt, de asemenea, foarte populare, disponibile în grosimi de 2 cm.
  • Covor de alergare: covor special pentru uz instituțional (de exemplu, școală sau grădiniță), club sau sală de gimnastică (de exemplu, exerciții pe podea). 2 m lățime și 6 sau 12 m lungime.
  • Covoraș de sărituri: covoraș de gimnastică din burete moale foarte gros pentru atletism în siguranță.
 2. Material4 materiale principale sunt folosite pentru covorașele de gimnastică
  • PTP :suprafață durabilă, ușor aspră. Este cel mai durabil material și este recomandat pentru cei care prețuiesc durabilitatea în detrimentul confortului.
  • PVC (piele sintetică): este unul dintre cele mai comune materiale de uz general (de exemplu, în școli sau acasă). Material ușor lucios și moale.
  • PVC extra sau EPVC: PVC husă cu material antiderapant în partea de jos.
  • Berger: covoare premium fabricate din materiale la standarde europene, special concepute pentru uz profesional și pentru uz casnic premium. Materialul este plăcut la atingere, dar durabil și antiderapant.
 3. Doriți doar huse? Nu trebuie neapărat să înlocuiți întregul covor de gimnastică, în multe cazuri este suficient să cumpărați doar o nouă husă pentru covorul dumneavoastră.
- S-Sport.ro

Covorașul de gimnastică cu adevărat grozav, care te face să te miști. Dacă răsfoiți covorașele care ocupă un loc proeminent în gama noastră, veți vedea că există multe variante din care puteți alege. Diferite tipuri sunt recomandate pentru aterizare, tumbă sau chiar judo. Pe lângă dimensiunile standard, puteți alege și dimensiuni extra mari. De asemenea, puteți cumpăra huse din magazinul nostru online, ceea ce reprezintă un mare avantaj, deoarece puteți înlocui cu ușurință stratul exterior atunci când se uzează, în loc să aruncați întreaga saltea la coșul de gunoi. Este o strategie foarte economică și puteți chiar să amestecați și să asortați aspectul covorului, dacă doriți. Fiind vorba de un obiect utilitar, cel mai important lucru este că, indiferent de tipul de saltea, își poate face treaba.

Prezentarea funcționalității este, prin urmare, o prioritate. Acest lucru poate fi realizat numai în condiții calitative. Gama noastră de produse este plină cu modele dure, robuste și foarte rezistente. Acestea sunt caracteristici vitali într-o sală de sport, unde covorașele sunt supuse în mod constant unor niveluri ridicate de uzură: frecare și frecare. Dacă covorul în cauză nu ar fi confecționat din materialul potrivit, practic s-ar destrăma după atât stres mecanic. În plus față de utilitatea unui covor de gimnastică, acesta creează siguranță! Prin urmare, este important ca aspectul practic al covorașului să nu fie compromis, dar poate chiar mai important, ca designul covorașului să asigure condiții de siguranță pentru tumbe sau chiar lupte. Cu alegerea corectă a modelului, nu se pune problema nici uneia dintre aceste caracteristici.