Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Jacuzzi

Piscină gonflabilă, cu apă caldă cu bule. Ușor de utilizat, ușor și rapid de configurat și instalat.

Cheia sistemului PureSpa este utilizarea tehnologiei unice de fibră "Fiber-Tech", care conferă piscinei o stabilitate excepțională, păstrând în același timp confortul structurilor anterioare, oferind o experiență de lux revigorantă. Proiectată pentru confort, construită pentru durabilitate

PureSpa pune relaxarea la îndemâna unui buton. Panoul de control ușor de utilizat activează sistemul de jeturi care vă oferă un masaj revigorant.

Sistemul de încălzire adaptează funcționarea la nevoile dvs. personale pentru a face ca utilizarea echipamentului să fie lipsită de stres.

Echipat cu un sistem de protecție împotriva calcarului și pentru a prelungi durata de viață și performanța dar și pentru a preveni acumularea de calcar.

A jacuzzik tisztításról, vegyszerezésről ide kattintva olvashat.

- S-Sport.ro
Sortare după:

Când auziți cuvântul "jacuzzi gonflabil", care este primul dvs. gând? Dacă simțiți un val de bucurie după surpriză, ați ajuns la locul potrivit. 

Inițial, mulți nu au avut acces la experiența jacuzzi. Doar pe marele ecran și apoi la televizor acest lux a devenit realitate. Pentru că era într-adevăr un accesoriu, și unul care nu era lipsit de costuri, în ceea ce privește construcția tradițională. Apoi, pe măsură ce timpul a trecut, tot mai multe hoteluri au început să ofere acest tip de piscină, ceea ce i-a atras pe oameni. Din ce în ce mai mulți oameni făceau cunoștință cu acest răsfăț cu bule. În același timp, a existat o creștere vizibilă a nevoii și a cererii pentru un produs care să aducă această experiență în casă. La un moment dat, acest lucru ar fi putut părea utopic și nerealist, dar astăzi este o realitate tangibilă.

Tehnologia gonflabilă vă permite să o scoateți din când în când, dar, bineînțeles, dacă doriți, o puteți face o parte permanentă din viața dumneavoastră ca accesoriu de răsfăț. Există doar un moment esențial de amplasare, și anume alegerea spațiului de dimensiuni optime. Odată ce aveți cantitatea ideală de spațiu liber, nu există altă soluție decât să mergeți mai departe. Jacuzzi-ul gonflabil aduce în locuința ta cu o naturalețe incredibilă experiența magică pe care fiecare moment de baie în cadă o oferă cu seducție. Gama de produse din inventarul nostru întruchipează un nivel ridicat de calitate și fiabilitate, astfel încât puteți fi siguri că vă veți bucura mult timp de beneficiile de masaj corporal ale achiziției dumneavoastră. În plus, costul redus de intrare se poate adăuga la aspectele pozitive.