Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Mochetă pentru alergare

- S-Sport.ro

Exercițiile la sol sunt o sursă excelentă de distracție pentru copiii cărora le place să își petreacă timpul liber în mod activ. Fie că este vorba de gimnastică, echilibru sau acrobație, este important să efectuați corect toate aceste mișcări. Cu toate acestea, mișcările pe sol necesită multă atenție, deoarece un pas greșit sau o mișcare neglijentă poate aduce un copil pe podea plângând. Covorașul din pâslă vă permite să evitați accidentele dureroase în timpul gimnasticii sportive și să efectuați exercițiile în siguranță maximă. 

Printre cele mai populare mișcări se numără zborul în aer liber, rostogolirile și leagănele, toate acestea fiind foarte distractive pentru copii, dar, dacă nu există un strat de protecție pe sol care să îi țină în siguranță, aceste elemente îi expun la un mare risc.

Deoarece covorașele din pâslă sunt fabricate din spumă de polistiren de înaltă calitate, acestea reduc semnificativ frecarea în timpul căderilor și amortizează impulsul înainte de impact. Acest lucru le permite celor mici să dea startul fără teamă la exercițiile lor preferate pe podea, atât atunci când încearcă mișcări noi, cât și atunci când le exersează pe cele vechi. Gama include, de asemenea, covorașe din pâslă într-o varietate de modele, permițându-vă, în calitate de părinte responsabil, să alegeți tipul pe care îl considerați cel mai potrivit pentru copilul dumneavoastră. Fiecare tip variază nu numai ca mărime, ci și ca grosime, ceea ce înseamnă că puteți alege dintre covorașele din pâslă de 25 și 35 mm.