Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Copertine pentru piscine

Întrebare frecventă: Cum aleg o pătură pentru piscină?

Pentru întreținerea pe termen lung a piscinei dvs. în aer liber, este esențial să aveți grijă de o copertină de piscină adecvată. Există 3 aspecte principale care trebuie luate în considerare atunci când faceți alegerea:

  1. Forma bazinului: de obicei un cerc regulat, un poligon regulat sau un dreptunghiular. Deși pare evident, nu este dificil să se confunde capacele de piscină poligonale cu cele circulare.
  2. Atunci când măsurați, este important să măsurați diametrul exterior al piscinei!
     
  3. De obicei, este o idee bună să cumpărați o pătură solară în locul unei simple copertine de piscină, care servește și ca încălzitor de apă cu consum redus de energie și poate încălzi apa cu până la 2-3 grade în timpul zilei.

    +1: Pentru piscina dvs. de marcă INTEX, vă recomandăm doar copertina de piscină Intex de calitate fiabilă. Este posibil ca alte mărci să nu se potrivească corect sau să aibă probleme de calitate.

Faceți clic aici pentru a citi despre curățarea piscinei și produsele chimice.

- S-Sport.ro
Sortare după:
(1)

Acoperiș solar pentru piscine 732x366 cm INTEX

Momentan stocul este epuizat
34,16 lei de la 29,99 lei
4,17 lei
(3)

Acoperiș pentru piscine INTEX (toate dimensiunile)

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
33,31 lei de la 29,23 lei
4,08 lei

O copertină de piscină este un accesoriu vital pentru flora sănătoasă a apei din piscina dumneavoastră.

Evident, nu poate fi evitată utilizarea diverselor algecide și a altor dezinfectanți, dar numai o pătură poate preveni o contaminare majoră. Ramurile, frunzele, fragmentele de flori și diferite elemente nedorite care fac parte integrantă din viața de grădină în aer liber, dar care sunt poluanți majori ai apei, pot fi ținute departe de apă numai prin acoperire. Dacă nu doriți să schimbați apa la fiecare două zile, aceasta este soluția care ar trebui să facă parte din viața dumneavoastră de piscină. Polenul, particulele de praf și chiar gândacii pot genera multe neplăceri pe care niciun filtru de apă profesionist nu le poate remedia. Iar experiența stropitului este indescriptibil de răsfățată și intensificată de priveliștea și, bineînțeles, de sentimentul de a nu fi singur în apă.

Ce produs exact vă trebuie este în mare parte o chestiune de parametri. Dacă știți dimensiunea exactă a piscinei dumneavoastră, ați limitat efectiv scara păturii. Avem o gamă largă de dimensiuni din care puteți alege, toate având în comun un nivel ridicat de calitate. Aceasta este o caracteristică esențială dacă sunteți în căutarea unui accesoriu care să vă ofere o protecție de lungă durată. Coperta pentru piscină, care este întinsă zilnic, sigilează eficient apa de impurități și absoarbe diverși oaspeți nepoftiți de dimensiuni mai mari. Este extrem de ușor de utilizat, iar instalarea nu ar trebui să reprezinte o provocare. Este un accesoriu care vă va însoți pe tot parcursul verii, dar merită să profitați de avantajele concrete și fără mâini ale acestui accesoriu pentru a vă păstra apa curată și a o menține în stare de îmbăiere pentru mai mult timp.