Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Mingi de fotbal din piele, sintetice și de antrenament

- S-Sport.ro
Sortare după:
(1)

S-Sport Street Soccer fotbal de stradă

Momentan stocul este epuizat
40,45 lei 35,51 lei
4,94 lei

Fotbal sintetic, 4-p TREMBLAY

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
44,92 lei 39,72 lei
5,20 lei

Mingi de înaltă calitate, care nu sunt recomandate doar pentru școli și cluburi, ci și pentru uz casnic. Avem mingea de fotbal potrivită pentru toată lumea. În oferta noastră puteți descoperi mingi din piele artificială, mingi sintetice sau chiar mingi de fotbal din piele la prețuri accesibile. Iar pentru adevărații iubitori de fotbal, putem oferi chiar și mingi de fotbal cu logo-ul Barcelonei sau cu chipul lui Messi.

Cele mai multe dintre mingile noastre de fotbal nu sunt perfecte doar pentru uz interior, ci și pentru uz exterior. Oferim, de asemenea, mingi de meci excelente pentru școli și echipe. În școli, majoritatea tinerilor se îndrăgostesc de fotbal de la o vârstă fragedă și mai târziu îl duc la un nivel mai serios. Mingile noastre de antrenament sunt, de asemenea, excelente pentru pregătirea cluburilor sportive. Așadar, mingile noastre de fotbal nu sunt potrivite doar pentru jucătorii de hobby, ci și pentru sportivii profesioniști.