Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Surf

Stand Up Paddle (SUP) este un echipament sportiv extrem de versatil. Nu este surprinzător faptul că a devenit incredibil de popular în ultimii ani la toate vârstele. Pe lângă dezvoltarea echilibrului și a rezistenței, stand-up paddle boarding-ul ajută, de asemenea, la dezvoltarea musculară.

Caracteristica specială a plăcilor SUP Aqua Marina este gonflabilitatea lor, ceea ce le face ușor de transportat și depozitat. Acest echipament sportiv poate fi excelent pentru exerciții de meditație, este foarte recomandat pentru cursurile de yoga, dar este potrivit și pentru drumeții pe apă și pescuit. Vâslitul este, de asemenea, o formă excelentă de exerciții fizice și de relaxare.

Durata lungă de viață și utilizarea sigură sunt garantate de materialul PVC solid, cu pereți dubli și de suprafața din plastic EVA antiderapantă.

Avem SUP-uri special concepute pentru copii și pentru închirieri, precum și plăci pentru grupuri și plimbări lungi.

De asemenea, puteți cumpăra accesoriile și piesele necesare de pe site-ul nostru, inclusiv vâslele noastre durabile din fibră de sticlă.

- S-Sport.ro