Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Trambulină

- S-Sport.ro

 

Cum ar trebui să alegem o trambulină?

Dimensiunea trambulinei: principalul considerent atunci când alegeți o trambulină este dimensiunea. În prezent, cele mai populare trambuline au un diametru de 305 cm și 366 cm, dar sunt disponibile și trambuline de la 98 cm până la 487 cm. Deși versiunile mai mari sunt mai confortabile pentru a se potrivi și sunt preferate de copii (și chiar de adulți!), din motive de siguranță ar trebui să lăsați un spațiu de 1 metru în jurul trambulinei în toate direcțiile.


1.Marca potrivită: atunci când alegeți marca potrivită, pe lângă raportul calitate-preț, este foarte importantă și posibilitatea de înlocuire a pieselor. Deoarece acestea sunt piese de uzură, starea lor trebuie verificată în mod regulat și înlocuită la fiecare 3-4 ani! Din păcate, multe mărci de trambuline au probleme în ceea ce privește achiziționarea de plase noi, protecții pentru arcuri și suprafețe de sărituri, așa că vă recomandăm trambulinele bine stabilite S-Sport și Spartan, care sunt folosite în Ungaria de zeci de ani.


2.Echipament: în special pentru trambuline mai mari, merită să cumpărați un set de trambulină cu accesorii. Protectoarele de primăvară, plasele de siguranță externe sau interne și scările nu sunt doar pentru confort, ci și pentru siguranță!

Sortare după:
(1)

Trambulină - 96 cm S-SPORT

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
145,53 lei 127,75 lei
(2)

Trambulină - 122 cm S-SPORT

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
208,71 lei 174,52 lei

Trambulină, 140 cm SPARTAN

Momentan stocul este epuizat
472,94 lei 345,31 lei