Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Instrumente de dezvoltare a mișcării

- S-Sport.ro

În ultimii ani, gama de jocuri s-a extins foarte mult, ceea ce a dus, de asemenea, la apariția și răspândirea jocurilor care dezvoltă abilități. Jucăriile de mișcare sunt o alegere excelentă pentru copiii cărora le place să se miște și care doresc să aibă parte de experiențe interesante. Produsele din magazinul nostru online pot fi împărțite în trei categorii principale: balansoare, jucării care îmbunătățesc coordonarea și sărituri și umpluturi de piscină. Indiferent de produsul pe care îl alegeți, aveți garanția că veți avea jucării care vor adăuga multă distracție și râsete în viața de zi cu zi a copilului dumneavoastră.

Dispozitivele de echilibrare sporesc semnificativ simțul echilibrului celor mici, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru ei atunci când se urcă pe o bicicletă cu două roți, de exemplu, pentru a învăța să meargă pe bicicletă în mod independent. Fie că doriți să cumpărați o placă de echilibru, un disc de echilibru, un leagăn cu grilă basculantă sau picioroange din lemn, avem ceea ce căutați. Echipamentul specializat de coordonare este, de asemenea, foarte variat, cu saci de fasole, mingi de diferite forme, zaruri de pluș, seturi de jonglerie și tuneluri de cățărare, toate acestea fiind ușor de găsit online. Nu în ultimul rând, gonflabilele, mingile de biliard, figurinele de animale și alte echipamente pentru dezvoltarea mișcării fac de asemenea parte din gama de echipamente, care oferă, de asemenea, o mare distracție pentru copiii care doresc să aibă o experiență specială, venind și plecând, cățărându-se, alergând și sărind aproape toată ziua.