Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Udvari játékok

- S-Sport.ro

Az udvari játékok a kertet hirtelen édenné varázsolhatják. A gyermekek számára önmagában a természet közelsége is bűbájos és vonzó, de ha ehhez a hatáshoz még olyan kellékek is társulnak, amik kalanddá maszkírozzák az életet, akkor kerek egésszé válik az élmény. Mit ér például egy kinti móka homokozó és homokvár építés nélkül? Vagy éppen miért ne épülhetne fel a természet lágy ölén egy bázis: sátorral, vagy kerti házzal? Olyan helyszínek ezek, ahol csodák történhetnek, legalábbis a gyermekek fantáziájában mindenképpen. A triciklik, járgányok és motorok a terepszemlét izgalmasan gyorssá tehetik, de pozitív jellemzőjük, hogy az utca forgatagában is jól használhatóak. A hinták és csúszdák minden játszótéren a legnépszerűbb kiegészítők, de miért kellene a legközelebbi térig szaladni, ha ezeket a kellékeket könnyedén beszerezheti?

Így biztos lehet abban, hogy lurkójának lesz helye és lehetősége arra, hogy kiélvezze a játékokban összpontosuló előnyöket. A kínálatunkban megannyi játékszer közül válogathat, ám egy valamiben, konkrét modelltől és típustól függetlenül megegyeznek: a nagyfokú minőségben. Ez az, ami prioritást élvez, egyrészt a hosszú élettartam oldaláról nézve, másrészt a biztonságos játék megteremtésének célja szempontjából. Utóbbi különösen hangsúlyos, mivel gyermeke testi épsége a legfontosabb. A stramm, strapabíró játékok legyen szó talicskáról, kismotorról vagy hintáról nem okozhatnak negatív meglepetést. Az udvari játékok meséket válthatnak valóra! A vadregényes táj izgalma semmivel össze nem hasonlítható és nem pótolható. Az a tény, hogy van egy udvar, ahova gyerkőce elvonulhat, ahol bungalót építhet, s ahol a fantáziaképeket természetes módon festheti meg (mondjuk egy homokvár formájában) mindennél nagyobb kincs, megbecsülésre érdemes talizmán.