Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Plasă de sigurantă pentru trambulină

Acestea sunt lucrurile la care trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați o plasă de siguranță pentru trambulină!

  1. Diametrul trambulinei: este foarte important să cumpărați o plasă de siguranță exact de aceeași dimensiune cu trambulina dumneavoastră, o diferență de câțiva centimetri înseamnă că plasa nu se va potrivi corect și ar putea fi periculoasă. Cele mai comune dimensiuni sunt 180 cm, 244 cm, 250 cm, 305 cm, 366 cm, 396 cm, 426 cm, 457 cm și 487 cm.
  2. Numărul de picioare și de stâlpi: verificați întotdeauna câte picioare și stâlpi are trambulina dumneavoastră. Există, de asemenea, trambuline cu 3 picioare (6 stâlpi) și 4 picioare (8 stâlpi). Fiecare are un tip diferit de plasă de siguranță.
  3. Doriți o plasă de siguranță externă sau internă. Contrar credinței populare, ambele sunt la fel de sigure și interschimbabile. Cu toate acestea, este important să rețineți că, dacă achiziționați o plasă interioară, este esențial să cumpărați un sistem de blocare a stâlpilor.

Dacă aveți o trambulină cu o plasă de siguranță non-standard (complet dreaptă, perpendiculară pe sol, cu plasele atașate la stâlp), în acest caz iată cum puteți să o înlocuiți în continuare cu o plasă de siguranță standard: https://www.s-sport.ro/inlocuirea-plaselor-de-siguranta-speciale-pentru-trambuline-cu-cele-standard

- S-Sport.ro
Sortare după:
(1)

Plasă de siguranță pentru trambulina de 457 cm

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
252,54 lei 234,20 lei
18,35 lei

Dacă trambulina din curtea dvs. a funcționat perfect până când săritorii entuziaști au deteriorat, rupt sau uzat complet plasa, ar trebui să cumpărați una nouă cât mai curând posibil pentru ca distracția să continue. O plasă de siguranță pentru trambulină este esențială pentru a menține copiii în siguranță în timp ce se joacă. În multe cazuri, este nevoie doar de o mișcare greșită sau de un pas și veți avea probleme. Utilizarea echipamentului de protecție este foarte importantă, deoarece copiii nu apreciază întotdeauna gravitatea situațiilor periculoase, iar timpul lor de reacție este mult mai mare decât al adulților, astfel încât activitățile care necesită mult efort necesită o atenție deosebită.

Plasele de siguranță pentru trambuline sunt o modalitate foarte bună de a absorbi impulsul generat de coliziuni și de a împiedica copiii să alunece sau să cadă la pământ și să sufere răni grave. Oferim o gamă de versiuni diferite, permițându-vă să alegeți în funcție de nevoile și ideile dumneavoastră individuale. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra este dimensiunea, deoarece dacă nu cumpărați o plasă care să aibă exact aceeași dimensiune ca și trambulina, vă veți arunca banii, iar trambulina va rămâne inutilizabilă. Pe lângă măsurători, trebuie să numărați și numărul de picioare și suporturi, deoarece numărul de picioare și suporturi este un alt parametru care determină în mare măsură tipul de plasă de siguranță pentru trambulină pe care ar trebui să o cumpărați.