Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Tablouri de baschet

- S-Sport.ro
Sortare după:

Set de cioburi de coș S-SPORT

Momentan stocul este epuizat
175,22 lei 162,50 lei

Calitatea terenului de baschet este o prioritate. Ca și în cazul echipamentelor sportive în general, calitatea nu este o problemă. Pentru că, dacă preferați un produs fiabil, nu există factori externi care pot interfera cu experiența dvs. excelentă de joc. Desigur, există mai multe tipuri disponibile, în funcție de condițiile pe care le căutați. Unul dintre cele mai populare tipuri este setul complet care poate fi montat pe un perete cu nervuri și este perfect pentru preșcolari. Inelul și plasa fac parte din set, astfel încât este o soluție cu adevărat complexă. Alternativa peretelui cu nervuri este, pe bună dreptate, foarte populară în rândul copiilor, și nu doar pentru uz școlar. Astăzi, tot mai multe gospodării găsesc loc și spațiu pentru un perete de nervuri în camera copiilor sau chiar în camera de zi. De acum încolo, nu mai există niciun obstacol pentru a organiza turnee de baschet acasă - la distanță de echipamentele electronice.

Pe lângă soluțiile din lemn, sunt disponibile și versiuni din plexiglas, astfel încât totul depinde în mare măsură de ideile dumneavoastră individuale. Durabilitatea nu reprezintă o problemă în cazul niciunuia dintre cele două modele. Informația privind dimensiunile este o prioritate. Dacă știți circumstanțele exacte, traduse în centimetri, fie că este vorba de aplicații instituționale sau domestice, corectitudinea deciziei dumneavoastră este asigurată.Tabloul de baschet dă un cadru jocului! Produsul pe care îl alegeți este important și din punct de vedere al aspectului, pentru că puteți vedea chiar palisada ca un fel de cadru care dă o definiție puternică inelului, plasei și întregului mediu. Stocul nostru include doar variante care răspund pe deplin tuturor nevoilor dumneavoastră.