Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Plase de protecție pentru săli de sport și terenuri de sport

Ne ocupăm de legarea plaselor de prindere a mingilor, plase de siguranță pentru săli de sport în dimensiuni individuale. Pentru a crea plasa potrivită pentru dvs. trebuie să luați în considerare următorii parametri:

  1. Dimensiunea găurii: cu cât dimensiunea găurii este mai mică, cu atât este mai mare "densitatea" plasei de siguranță.
  2. Grosimea firului: definește diametrul firului utilizat pentru tricotat. Este important de reținut că, dacă grosimea firului este foarte mare, trebuie să fie însoțită de o dimensiune mai mare a găurii, altfel plasa nu poate fi legată.
  3. Calitatea materialului: folosim materiale rezistente la UV pentru toate plasele noastre, dar pentru aplicații deosebit de grele este posibil să doriți să luați în considerare un material foarte rezistent.
  4. Dimensiunea plasei (plaselor): vă rugăm să indicați în câmpul de comentarii al comenzii exact câte bucăți și ce dimensiuni de plasă doriți să achiziționați (de exemplu, 100 m2 = 2 bucăți de plasă de 10 m x 2 m și 1 bucată de plasă de 5 m x 12 m).
  5. Culoarea plasei: vă rugăm să vă asigurați că indicați în prealabil (în câmpul de comentarii din rezumat, la ultima etapă a procesului de mărunțire) culoarea plasei pe care doriți să o comandați. Dacă nu se dă nicio indicație, plasa va fi legată în culoarea cea mai ușor de găsit. Dacă nu doriți plasa în alb, se va percepe o suprataxă pentru plasa colorată.
  6. Plasele de siguranță sunt întotdeauna legate individual, astfel încât nu există posibilitate de retragere.

Important: În cazul în care comandați o plasă de mai puțin de 20 m2 (pe bucată, nu în total), percepem o suprataxă brută de 8,46 lei/ m2!

- S-Sport.ro
Sortare după: