Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Bâte de baseball

- S-Sport.ro
Sortare după:

Set baseball II BRETT SENIOR

Ultimele 1 set pe stoc
177,57 lei 164,64 lei
12,94 lei

Bâtă de baseball 32 inch BRETT ALU

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
137,61 lei de la 127,59 lei
10,01 lei

Bâtă de baseball, junior BRETT

Momentan stocul este epuizat
62,76 lei 58,04 lei
4,71 lei

Bâtă de baseball, senior BRETT

Momentan stocul este epuizat
91,78 lei 79,39 lei
12,39 lei

Bâtă de baseball 28 inch BRETT ALU

Momentan stocul este epuizat
137,61 lei de la 127,59 lei
10,01 lei

Set baseball II BRETT JUNIOR

Momentan stocul este epuizat
155,38 lei 144,06 lei
11,33 lei

Calitatea designului bâtei de baseball este prioritară, pentru că alternativa cu caracteristicile potrivite, lucrată cu măiestrie, este cea care poate face față pe deplin situațiilor de lovire, de exemplu, într-un meci de baseball. 

Practic, indiferent dacă sunteți un amator care încearcă să joace sau un profesionist, calitatea accesoriilor și a recuzitei nu ar trebui să fie o chestiune de compromis sau de dezbatere. Mărcile suboptime pot face ca racheta respectivă să fie total nepotrivită pentru un joc eficient. Acest lucru poate face ca achiziția să devină inutilă. Forma, grosimea și alte detalii sunt disponibile de mult timp, în ceea ce privește etapele de creație, astfel încât producătorii știu exact care sunt parametrii cu adevărat potriviți. Dar, bineînțeles, veți observa variații considerabile în ceea ce privește, de exemplu, materialul.

Unii oameni laudă versiunile din lemn pentru caracteristicile lor pozitive, în timp ce alții laudă versiunile din aluminiu pentru caracteristicile lor somptuoase. Niciuna dintre aceste judecăți nu este un băț de rupt, de fapt. De fapt, experiența este singurul arbitru realist. Dacă aveți deja idei specifice despre ce fel de mașină sport vă doriți, este clar că ar trebui să le ascultați, dar dacă nu aveți habar, puțină lectură vă va oferi o idee solidă despre spectrul de opțiuni. O bâtă de baseball este o alegere excelentă! Deși baseball-ul nu este încă unul dintre cele mai populare sporturi din țara noastră, tot mai mulți oameni descoperă gustul și magia acestui joc. Dacă tu sau copilul tău decideți că este timpul să vă puneți mănușile și să aruncați mingea de baseball sus în aer, în gama noastră veți găsi toate accesoriile de care aveți nevoie.