Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Topogan

Tobogane pentru copii:

Tobogan mare: utilizat ca tobogan de apă și în principal pentru utilizare în aer liber.

  • Dimensiuni:
  • Culoare: roșu (200 cm), albastru (200 cm); verde-maroniu, galben-verde, albastru-galben; roz cu picioare mov, roșu cu picioare verzi/galbene

Tobogan pentru copii: poate fi folosit și cu un aspersor de grădină pentru cei mici :)

  • Capacitate de încărcare: 25 kg
  • Dimensiuni: 115×65×85 cm (suprafață de alunecare: aprox. 95 cm)

Fondul de diapozitive: niciunul dintre diapozitive nu vă satisface nevoile? Construiți unul singur! Cu un fond de diapozitive, puteți construi o structură complet unică, indiferent de cât de mare este înclinația.

  • Capacitate de încărcare: 70 kg
  • Dimensiuni: 235 cm,295 cm
  • Culoare: Albastru, roșu, verde, galben
- S-Sport.ro
Sortare după:

Tobogan, roz-roz (cu picioare mov) - DOREX

Ultimele 3 buc pe stoc
144,92 lei de la 134,38 lei
10,55 lei

Tobogan, roșu - DOREX

Ultimele 3 buc pe stoc
144,92 lei de la 134,38 lei
10,55 lei

Tobogan , albastru-galben - DOREX (tutun)

Momentan stocul este epuizat
144,92 lei de la 134,38 lei
10,55 lei

Tobogan, galben-verde - DOREX (Tutun)

Momentan stocul este epuizat
144,92 lei de la 134,38 lei
10,55 lei

Slide verde-maroniu - DOREX 424

Ultimele 2 buc pe stoc
144,92 lei de la 134,38 lei
10,55 lei

Cei mici se bucură întotdeauna de o plimbare până la parcul de tobogane din apropiere, unde pot în sfârșit să se scufunde în distracția de a aluneca pe tobogan. Așadar, dacă vreți să vă surprindeți micuțul cu un cadou cu adevărat special, ar fi bine să vă gândiți să îi luați în considerare achiziționarea unui tobogan de grădină de lux. Repertoriul include diferite culori, dimensiuni și modele, permițând tuturor vârstelor să se bucure de distracția utilizării unui tobogan. Cele mai simple tipuri constau într-o treaptă de câteva grade și o suprafață de alunecare la care poate fi conectat furtunul unui aspersor de grădină, dacă este necesar. Acest lucru face ca toboganul de grădină să fie și mai distractiv de folosit, deoarece copiii pot ateriza pe apă stropind pe jos.

Spray-ul de apă este un deliciu deosebit în timpul verii, deoarece oferă o ușurare răcoritoare în căldura toridă a verii. Acolo unde este cazul, elementele de prindere fixate pe partea superioară a suprafeței de alunecare îi pot ajuta, de asemenea, să se poziționeze confortabil și să se îndepărteze ușor cu piciorul spre sol. Gama include, de asemenea, tobogane de grădină cu un design ondulat, disponibile în diferite dimensiuni. Indiferent de produsul pe care îl alegeți, aveți garanția că veți face alegerea potrivită, deoarece nu există un cadou mai bun decât ceva care îi va încânta pe copiii dumneavoastră și le va aduce un zâmbet pe față de fiecare dată când îl vor folosi. Un tobogan de grădină amplasat convenabil este o astfel de surpriză care nu ar trebui să lipsească din nicio casă de familie cu copii mici.