Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Sănii

- S-Sport.ro
Sortare după:

Sanie, din lemn, simplă S-SPORT CLASSIC

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
175,22 lei de la 161,89 lei
13,33 lei

Sanie, din lemn, dublă S-SPORT CLASSIC

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
175,22 lei de la 161,89 lei
13,33 lei

A szánkó beszerzését nem lehet eléggé korán elkezdeni, hiszen az a legjobb, ha abban a másodpercben, amikor lehull az első hópehely, már rendelkezésre is áll az eszköz. Az, hogy pontosan milyen típust preferál egyéni elvárásaitól függ. Egyrészt dönthet fix paraméterrel büszkélkedő kialakításban, ami fix méretekkel rendelkezik, vagy másrészt összecsukható verzióban is gondolkodhat, melynek a legnagyobb előnye a könnyű hordozhatósága. Ha például nincsen saját udvara, és valahova a közelbe kell kigyalogolnia ahhoz, hogy gyermekével vagy éppen egyedül adózhasson a siklás művészetének, akkor a mobilizálhatóság óriási előny. A konkrét méret kiválasztása prioritást élvez. Nem mellékes, hogy kinek szánja az eszközt, vagyis ki fogja a jövőben azt használni. Illetve a létszám sem szőnyeg alá söpörhető információ. Ha ezeknek az adatoknak a birtokában van, akkor már könnyűvé avanzsálhat a választás procedúrája.

Típustól függetlenül a minőség az egyetlen jellemvonás, ami nem képezheti vita vagy kompromisszum tárgyát. Alapvetően ez mindenféle sporteszközről elmondható, de a hó hasítására specializált kellék milyenségén életek múlhatnak. A biztonság garantálásánál pedig nem lehet lényegesebb semmi más. Az optimális feltételek gördülékennyé, pontosabban csúszóssá teszik a lesiklást, olyan komfortos pozitívumoknak hála, mint például a karfa, ami nem kis biztonságérzetet nyújthat, a süvítés pillanataiban. A szánkó a legcsodálatosabb fa alá való! Persze már a karácsony beköszönte előtt érdemes beszereznie ezt a sporteszközt, hogy tényleg lecsaphasson az első, réteggé összeálló hópelyhekre, mert a szánkózás élménye és érzése talán az egyetlen, ami nyári alternatívával nem pótolható, mivel nem létezik ilyen konstrukció.