Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Mașini și vehicule de jucărie

- S-Sport.ro
Sortare după:

MAȘINI WADER

Un cadou ideal pentru orice băiețel, într-o schemă de culori veselă, galben-roșu-albastru-verde, concepută pentru mânuțele delicate.

Mașinile de lucru la care trebuie să te oprești mereu pe stradă sau lângă care trebuie să încetinești în mașină sunt acum în sfârșit disponibile sub forma unei mașinuțe de jucărie de calitate WADER, realizată din plastic puternic și durabil. Ideală atât pentru locurile de joacă, cât și pentru grădini, este ușor de curățat și rezistentă. Dar, pe timp de vreme rea, este, de asemenea, modalitatea perfectă de divertisment în sufragerie pe timp de iarnă. Avem de toate, de la un camion de gunoi la un tractor și un camion de gunoi.

Gama noastră largă este concepută pentru a le oferi băieților șansa de a face ceea ce îi admiră și îi interesează, de a deveni eroi zilnici la "locul de muncă" sau de a fi proprietarul celei mai rapide mașini sport.