Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Mingi de meci din piele și sintetice

- S-Sport.ro
Sortare după:

Mingile noastre din piele și sintetice de înaltă calitate nu sunt potrivite doar pentru utilizarea în aer liber, pe iarbă și în interior, ci și pentru a exersa pe argilă și beton, datorită rezistenței lor excelente la abraziune. Mingile noastre de meci sunt recomandate pentru școli, cluburi și, de asemenea, pentru uz casnic. Avem mingea de fotbal potrivită pentru toată lumea.

Printre produsele noastre se numără mingi fabricate din piele sintetică (PU), piele și cauciuc (PVC). Datorită materialului lor flexibil, acestea pot rezista la o utilizare intensă. Gama noastră include mingile 3, 4 și 5, cu suprafețe atât lucioase, cât și mate și cu o rezistență excelentă la abraziune.

De asemenea, produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, motiv pentru care multe dintre ele sunt etichetate pe bună dreptate cu standardul FIFA, ceea ce indică faptul că sunt mingi de fotbal competitive recunoscute. Mingile noastre profesionale de antrenament pot servi ca mingi de meci excelente pentru echipele de nivel mediu. Acestea îndeplinesc toate standardele sportive, de siguranță și tehnice relevante.