Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Saltele de yoga, saltele de fitness

- S-Sport.ro
Sortare după:

Puzzle tatami de sport 100x100x4 cm LEE gri-negru

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
84,34 lei de la 75,74 lei
8,60 lei

cărămizi de yoga TREMBLAY

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
22,13 lei 19,58 lei
2,55 lei

Alegeți dintre covorașele noastre de yoga și fitness de înaltă calitate și bucurați-vă de confort maxim în timp ce faceți exercițiile preferate.

Covorașele și saltelele noastre de gimnastică au ceva pentru toată lumea. Produsele noastre sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni.

Oferim, de asemenea, covorașe de fitness pliabile din polistiren, anti-alunecare, covorașe de fitness suspendate și diverse covorașe de camping, toate acestea contribuind la exerciții fizice sigure, confortabile și antrenante la domiciliu.

Ținerea covorașului de yoga este un bun prieten!

Calitatea unui covoraș de yoga nu este un fapt care poate fi ascuns sub preș. Caracteristicile suprafeței pe care este folosit pentru practica dumneavoastră îi limitează foarte mult utilitatea.

Posturile folosite în yoga nu sunt străine de circumstanțe. O fundație stabilă, fermă, pe care uneori te poți baza la propriu, este esențială pentru o postură corectă și, prin urmare, pentru o execuție corectă. Un covoraș bun este unul care nu este fleșcăit, nu este prea moale și nu este lipsit de suport. Aceste versiuni nu sunt potrivite pentru yoga. O mișcare greșită și ați putea avea mari probleme, la fel cum ați putea avea parte de evoluții neașteptate cu o alternativă dintr-o sursă nesigură.

Una dintre caracteristicile pozitive ale saltelei este că poate fi pliată sau rulată, dacă este necesar, pentru a putea fi mutată. Acest lucru poate fi un avantaj imens într-un apartament, deoarece permite saltelei să se potrivească în spații mici. De ce să vă sacrificați dragostea pentru mișcare din cauza lipsei de spațiu, când aveți o soluție? Produsele din gama noastră, realizate din materiale de calitate și cu aportul unor meșteri profesioniști, garantează nu numai fiabilitatea în utilizare, ci și o durată de viață lungă. Acest lucru înseamnă că puteți investi cu înțelepciune și puteți obține cel puțin de două, dacă nu chiar de trei ori, randamentul investiției. Un covoraș de yoga este terenul sigur! Dacă vă oferiți un covoraș care nu se clatină și nu vă alunecă de sub picioare și nu vă împiedică sau chiar vă ajută să vă efectuați exercițiile și mișcările, datorită calităților sale pozitive, atunci yoga în sine poate deveni și mai plăcută, eficientă și specială.