Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Piscina cu hidromasaj Intex

Întrebare frecventă: cum să alegem o piscină de grădină?

Mărime: Atunci când alegeți dimensiunea piscinei, asigurați-vă că aceasta se potrivește confortabil (lăsând cel puțin 1 metru de spațiu liber în jurul ei). Terenul trebuie să fie complet plan și nivelat.

Principalele tipuri

  • Piscine gonflabile rapide (Intex easy pool): recomandate celor care doresc să își monteze rapid și ușor piscina. Este una dintre cele mai rentabile soluții.
  • Piscine cu ramă metalică: cunoscute și sub denumirea de piscine cu pereți rigizi. Recomandate pentru cei care doresc să își monteze piscina într-un loc fix pe termen lung.
  • Piscine cu cadru metalic premium (Intex Prism Frame): piscine cu pereți rigizi de calitate superioară. Pereții lor sunt acoperiți cu o folie specială cu 3 straturi de țesătură armate.  Acesta este cel mai durabil și confortabil model.

Marcă: Atunci când alegeți o marcă, pe lângă raportul calitate-preț, sunt importante și posibilitatea de înlocuire a accesoriilor și a pieselor de schimb pentru piscine și disponibilitatea serviciului de service la nivel național. De aceea, vă recomandăm piscinele Intex, care au o istorie de zeci de ani în Ungaria.

Alegerea echipamentului potrivit:

  • De asemenea, puteți cumpăra doar un corp de piscină. Acest lucru este recomandat în principal pentru cei care doresc să folosească piscina doar pe termen scurt. În acest caz, este important să goliți și să umpleți periodic piscina.
  • Set de piscină: pe lângă corpul de piscină, acesta include și un dispozitiv de rotire a apei, astfel încât puteți utiliza piscina pentru perioade mai lungi de timp fără a goli apa.
  • Set de piscină premium: seturile noastre de piscină premium includ toate echipamentele necesare pentru durabilitate și confort. Pe lângă corpul piscinei, acestea includ și un dispozitiv de învârtire, o scară, o subtapet și un capac de piscină (husă de protecție)!
  • Produse chimice pentru piscină: deși nu sunt incluse în produsele noastre, o condiție prealabilă pentru o utilizare de lungă durată este achiziționarea de produse chimice pentru piscină adecvate, cum ar fi reductorul de PH, algicidul, dozatorul de flotor, tabletele de clor și inhibitorul de flocoane.

Faceți clic aici pentru a citi despre curățarea piscinei și produsele chimice.

- S-Sport.ro
Sortare după:

Piscinele Intex sunt renumite pentru fiabilitatea și calitatea lor înaltă, care sunt elemente pozitive indispensabile în acest domeniu. Puteți alege din gama noastră de sisteme de hidromasaj, seturi complete cu rame metalice sau seturi simple, dar puteți cumpăra și corpul piscinei în sine, dacă nevoile și așteptările dumneavoastră o impun. Un lucru este sigur, ați ajuns la locul potrivit dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a vă îmbunătăți experiența de vară, care să fie durabilă, stabilă și rezistentă. Durabilitatea este un criteriu esențial, deoarece piscina dvs. este supusă la multă uzură o parte semnificativă a anului. Dacă dorința dvs. de a avea o vară lungă devine realitate, vă puteți bucura de beneficiile pe care le oferă acest produs pentru multe luni de acum încolo. Stropirile pot face ca momentele de vară să fie plăcute și inimitabile.

Alegerea dimensiunii potrivite este un pas esențial în procesul de cumpărare. Numai dumneavoastră știți exact cât spațiu aveți la dispoziție pentru a vă amenaja piscina. Va trebui să gestionați acest spațiu, ceea ce este inevitabil, așa că este o idee bună să calculați că veți avea nevoie de o suprafață substanțială de teren, care va fi, desigur, ocupată de piscină însăși în timpul verii. În cele mai multe cazuri, aceasta nu este o cheltuială mică, dar nu ar trebui să existe probleme sau surprize negative atunci când aveți o curte de dimensiuni optime și o piscină ideală. Stabilitatea unei piscine Intex face ca aceasta să fie un loc sigur pentru a vă bucura de o baie, ceea ce reprezintă un avantaj imens și neprețuit. Puteți alege dintre seturile complete din stocul nostru, dar puteți găsi și o gamă largă de accesorii sub acest brand, ceea ce face procesul de achiziție mai ușor.