Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Mingi de fotbal tehnice și de joc

- S-Sport.ro
Sortare după:

Mingile noastre tehnice și de joc sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și materiale. Mingile noastre cogelane sunt foarte rezistente la uzură și reprezintă o alternativă excelentă la mingile sportive tradiționale cusute sau lipite.

Pentru antrenament și învățare, vă recomandăm cu căldură mingea noastră de rugi, care este excelentă pentru cei care abia încep să joace fotbal, datorită construcției sale cu sfori și a flexibilității suplimentare.Dacă doriți să învățați lovituri de cap sau tehnici de portar, mingile noastre speciale de antrenament pentru lovituri de cap și portari sunt concepute special pentru acest lucru.

Printre mingile noastre se numără cele concepute special pentru uz interior, săli interioare și exterior. Merită să luăm în considerare viitoarea funcție a produsului și cât de mult va fi folosit, așa că vindem, de asemenea, mingi din piele, imitație de piele sintetică, cauciuc și burete.