Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, sunteți de acord să permiteți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Categorii/ Produse
picture

Hochei pe aer și alte mese de hochei

- S-Sport.ro
Sortare după:

Hochei de masă STIGA

Momentan stocul este epuizat
395,29 lei 366,54 lei
28,75 lei

Masă de hochei CARROMCO AURORA-XT

Momentan stocul este epuizat
806,06 lei 747,46 lei
58,60 lei
(2)

Masă de hochei pe gheață CARROMCO FIRE vs ICE

Momentan stocul este epuizat
700,68 lei 692,01 lei
8,67 lei

Masă de hochei SPARTAN JUNIOR 6030

Pe stoc: 2-4 zile lucrătoare
591,00 lei 583,65 lei
7,35 lei

O masă de hochei pe aer comprimat nu este o piesă de mobilier. Nu este o recuzită. Nu este un joc. Este mult mai mult decât atât. Este un vis întruchipat care creează un spațiu comunitar și, odată cu el, o comunitate, care dă un sentiment de viață celor care se apropie de el. Ce fel de experiență de viață? "Asta este" este poate singurul răspuns, nu foarte concis, dar expresiv. De ce să nu-i dăm viață pasiunii sale? De ce să nu introduceți în casa dumneavoastră jucăria pe care v-ați dorit-o dintotdeauna? Și dacă copilul dumneavoastră o cere, de ce ați refuza? Avem și o variantă mini, dacă te-ai opus mereu ca masa să ocupe prea mult spațiu. Concepută special pentru copii, această alternativă oferă aceeași experiență de joc ca și omologul său "adult", dar cu dimensiuni mai consolidate, ceea ce nu este un ultim aspect de luat în considerare în condiții de locuit mai strâmte.

Evident, recuzita nu ar arăta neapărat bine în mijlocul casei, așa că merită să găsiți locația optimă din toate punctele de vedere, unde este ușor să vă jucați cu ea, fără a interfera cu aspectul general. Dar, dacă nu sunteți limitat de metraj, dacă sufrageria, garajul sau camera de club abia așteaptă un nou locuitor. Dacă aveți spațiul și potențialul de a aduce experiența hocheiului pe aer în casa dvs., nu există nicio îndoială că modelul mai mare este pentru dvs. Masa de hochei pe aer atrage vecinii! Să nu fiți surprins, totuși, că, dacă vă mutați ultima achiziție în casă, vecinii, cunoștințele, prietenii din copilărie pierduți de mult timp și persoanele ciudat de necunoscute se vor trezi brusc că vă împărtășesc bucuria. Desigur, s-ar putea ca această popularitate să aducă cu ea o avalanșă de oameni care să ducă cele mai interesante bătălii!